Jessica Berggren Turban

- Min lilla författarhörna

Halvvägs in i NaNoWriMo

Jahapp, då har halva november gått och således även halva NaNoWriMo. För att kunna komma upp i 50.000 ord under november krävs att man skriver minst 1.667 ord per dag. Det kan jag erkänna att jag inte alls har lyckats med.
 
Till och med den 12 november hade jag lyckats skriva totalt 3.791 ord. Det innebär kort att jag då låg 16.213 ord back och har 46.209 ord kvar att skriva. Nej, det låter verkligen inte bra. Om jag vill hinna med att skriva 50.000 ord under november, kommer jag behöva skriva minst 3.081 ord per dag. Med tanke på hur pass lite tid per dag jag har till att skriva, kan jag redan nu tala om att jag inte kommer hinna med det. Men jag ska ändå fortsätta att skriva så ofta och mycket jag kan!
 
 
Under nästa år ska jag - för min egen skull - ha den här typen av mål då och då. Kanske inte 50.000 ord, men däremot låter 30.000 ord mer rimligt för min del. :-) Även om jag inte kommer lyckas med målet för november, har NaNoWriMo varit stimulerande för mitt skrivande, eftersom jag faktiskt har kommit igång med skrivandet av Besatt. Annars hade manuset nog fortfarande legat och väntat på bättre dagar.
 
Hur har det gått för dig? :-)
Taggar: NaNoWriMo;

Mitt bidrag till #älskanoveller

Då var jag äntligen klar. Efter flera omgångar med redigering har jag äntligen lyckats ta mig över den minimigräns Ordberoende förlag har satt för att man ska kunna vara med i uttagningen till #Älskanoveller - 30 nyanser av saknad. Jag skickar idag in mitt bidrag och håller andan i väntan på svar.
 
 
Den här gången blev jag ganska nöjd med min novell och till skillnad från novellen som kom med i Över en höstfika, är denna alldeles nyskriven. Jag ska dock inte berätta för mycket om min novell, för jag vill inte riskera att bli diskvalificerad eller något. Men det här kan nog bli bra. Nu får vi se vad förlaget tycker. Jag kommer som vanligt att hålla dig uppdaterad med info så snart jag hör något.
 
Lyckades du också få ihop en novell till den här uttagningen? :-)
Taggar: #älskanoveller;