Jessica Berggren Turban

- Min lilla författarhörna

Nyinkommet på biblioteket

Nu i veckan gick jag förbi biblioteket här i Falkenberg, för jag skulle ändå lämna tillbaka en ljudbok jag lyssnat på och så passade jag på att låna ett par nya ljudböcker. Vad jag också passade på att göra, var att gå förbi hyllan för deras nyinkomna böcker och se vad som stod på översta hyllplanet:
 
 
 
Tack vare den andra novellisten Ylva Olsson, har Falkenbergs bibliotek köpt in ett exemplar av novellantologin #älskanoveller - 30 nyanser av saknad. Jag tog bilden med min mobiltelefon, så det är därför som kvaliteten är lite sisådär. Jag stod en lång stund innan jag lyckades ta bilden, för det stod hela tiden en massa folk vid den hyllan.
 
Efter vad jag fått höra från Ylva, har även bokhandeln här i stan köpt in fem exemplar. Jag har dock inte sett något exemplar i skyltfönstret ännu. Får kanske ta en tur in i bokhandeln och kika.
Taggar: #Älskanoveller - 30 nyanser av saknad, #älskanoveller, Falkenbergs bibliotek;

Hallands Nyheter idag

Idag kan man på sidan 39 i dagens Hallands Nyheter läsa om mitt och Ylva Olssons deltagande i novellantologin #Älskanoveller - 30 nyanser av saknad. Jag ska erkänna att jag fick ångest efter att jag pratat med Martin Erlandsson, eftersom jag egentligen inte är så förtjust i den här sortens uppmärksamhet. Fast lite roligt var det ändå. Behöver komma över min rädsla för uppmärksamhet.
 
 
Om du är intresserad av att läsa artikeln, kan du göra det här.
 
Taggar: #Älskanoveller - 30 nyanser av saknad, Hallands Nyheter;

I morgondagens nummer av Hallands Nyheter ...

... kommer du att kunna läsa om mig och Ylva Olsson - en annan kvinna från Falkenberg - med anledning av vår medverkan i novellantologin #älskanoveller - 30 nyanser av saknad. Jag blev uppringd av Martin Erlandsson igårkväll och vi hade en trevlig liten pratstund. Känns både spännande och läskigt att vara med i tidningen igen. Imorgon får vi se vad som blev skrivet!
 
Så här såg det ut förra året:
 
 
Taggar: #Älskanoveller - 30 nyanser av saknad, Hallands Nyheter;