Jessica Berggren Turban

- Min lilla författarhörna

Release av "Över en höstfika"

Lördagen den 15 augusti var det release av Över en höstfika  - där jag medverkar med min novell Det är ditt val - och själva releasen ägde rum på Wayne's Coffee i Sollentuna centrum.
 
 
Jag och min vän Cherry kom dit till ca kl. 16.00 och då var flera medverkande författare i full färd med att signera. När vi till slut hade hittat ett bord där vi satt medan jag signerade (jag höll av misstag på att sno ett bord från en familj som precis var på väg att köpa fika ...), blev det lite nervöst prat med några av de andra som medverkar i antologin. Jag trodde att jag skulle skämmas ögonen ur mig när någon frågade vilken novell som jag deltar med och jag inte kunde komma på namnet! På min egen novell! Det stod helt still i huvudet. Skamset fick jag bläddra i antologin ... Herregud! Jag tröstar mig med att det berodde på ångesten som jag hade.
 
 
När signeringen var klart, var det dags för gruppfotografering! Jösses, det var sannerligen inte lätt att veta vilken kamera som man skulle titta i när det fanns minst ett dussin ...
 
Det var trevligt! Kul att få se både vissa ansikten bakom några av novellerna, men även ansiktena bakom Ariton Förlag! Jag önskar bara att jag inte var så tafatt i sociala sammanhang som jag dessvärre är. :-( 
 
Jag ska försöka hinna med att läsa samtliga noveller i antologin. Det ska bli spännande!
 
Om du är intresserad av att köpa antologin av mig, hittar du köpinformation här.
Taggar: Ariton förlag, Det är ditt val, Över en höstfika;

"Över en höstfika" finns nu att köpa!

Nu har novellantologin Över en höstfika haft release i Stockholm! Jag kommer berätta om det i ett annat inlägg senare. Det var spännande att få se sin egen novell (Det är ditt val) i en tryckt bok!
 
 
Jag har några exemplar av Över en höstfika hemma hos mig, som ligger och väntar på att få nya hem. Om du är intresserad av att köpa novellantologin av mig, ska göra enligt nedan.
 
  • Priset är 168 kr (inkl. frakt).

  • Du kontaktar mig enklast genom antingen kontaktformuläret på min hemsida eller genom att maila till jessica.berggrenturban@gmail.com.

  • Du anger hur många exemplar du vill köpa, om du vill ha detta/dessa signerade av mig samt till vilken adress du vill att jag skickar boken/böckerna.

  • Om du väljer att kontakta mig genom formuläret på min kontaktsida, är det viktigt att du anger en mailadress som jag kan nå dig på. Jag kommer nämligen att skicka ett mail till dig med betalningsinformation. Så snart betalningen har kommit mig tillhanda, kommer jag att skicka boken/böckerna till dig.
 
Du kan också köpa novellantologin hos Adlibris eller Bokus.
Taggar: Ariton förlag, Över en höstfika;

Fult att ta saken i egna händer?

Taggar: att ge ut på eget förlag;