Jessica Berggren Turban

- Min lilla författarhörna

Imorgon drar det igång

I morgon är det dags för min julkalender här på bloggen/min hemsida. Varje dag till och med julafton blir det en "ny" novell som du kommer kunna läsa. Jag har bestämt mig för att lägga upp novellerna på hemsidan, men här på bloggen blir det inlägg med länk till novellen samt lite information om den (hur den kom till etc).
 
Trevlig läsning!
Taggar: julkalender;

"Att slukas av mörker" är färdigrättad

Nu har jag äntligen blivit klar med rättandet av Att slukas av mörker! Dock kommer det finnas ett litet fel kvar eftersom texten inte fick förskjutas när jag rättade och om jag rättade just det felet, skulle texten förskjutas. Jag tror dock att jag kan leva med det felet.
 
 
Jag har skickat tillbaka manuset till tryckeriet och kommer senare att lägga upp köpinformation. Det blir så snart jag fått besked från tryckeriet hur mycket upptryckningen kommer kosta m.m.

Gissa vem

2009 såg jag och älsklingen på ett avsnitt av "Urban legends" - ett program där de presenterade myter som antingen var sanna eller falska och i slutet fick man svaret på vilka som var sanna och vilka som var påhittade. Jag fastnade för en av dessa påhittade myter och valde att skriva en novell utifrån den. Det var då novellen Gissa vem föddes.  Jag tog dock bara grundidén - kvinnans försök att ta sin partner på bar gärning och bevisa hans otrohet.
 
Hur som helst har jag valt att delta med den här novellen den här månaden i Kapitel1:s månadens novell. Du hittar novellen här. Temat för november månad är "Sent ska syndaren vakna". Hur väl min novell passar in på temat är upp till läsaren att avgöra.
Taggar: Kapitel1, månadens novell, novelltävling;