Jessica Berggren Turban

- Min lilla författarhörna

Skrivutmaningapril #11 - gestalta rädsla

Hon blev med ens iskall i kroppen. Efteråt kunde hon svära på att till och med hjärtat hade stannat, om än bara för en sekund. Sedan började hjärtat trumma frenetiskt inuti hennes bröstkorg. Varje slag gjorde olidligt ont och hon var övertygad om att det skulle resultera i ett blåmärke som skulle synas utanpå kroppen.
 
Vad hon skulle ta sig till hade hon ingen aning om. Hur hade detta kunnat hända?! Hur hade hon kunnat vara så klantig?
 
 
 
Det tjocknade till i halsen på henne och tårarna svämmade snart över i hennes ögon. Samtidigt snurrade tankarna runt i en hissnande fart i hennes huvud, som för att göra det rusande hjärtat sällskap.
 
Tänk om allt var förstört ..?
Taggar: gestaltning, skrivutmaning, skrivutmaningapril;

Skrivutmaningapril #10 - gestalta hopp

Hon räknade ned dagarna. Att göra det var en ren överlevnadsinstinkt - ett sätt för henne att orka med och klara av det som krävdes av henne.
 
Nu var det inte lång tid kvar. Snart kunde hon lämna det helvete hon befann sig i. Snart kunde hon börja om på ny kula och vara någon annan. Börja ett nytt liv och slippa vara den hon hade blivit i allas ögon - ett skämt. En hackkyckling.
 
 
 
Det gick inte med ord att beskriva hur skönt det nya livet skulle bli. Kanske kunde hon äntligen få en vän. Någon att umgås med. Någon att anförtro sig till.
 
Leende såg hon ut genom fönstret och såg framför sig hur det skulle bli. Inuti magen fladdrade det till av förväntan. Nu var det inte lång tid kvar.
Taggar: gestaltning, skrivutmaning, skrivutmaningapril;

Releasen av "Över en regnbågsfika"

Nu är det klart när Ariton Förlag ska ha sin release av novellantologin Över en regnbågsfika: lördagen den 28 juli, kl. 14.00 på Espresso House på Kungsholmsgatan i Stockholm. Releasen är öppen för alla, så det är bara att dyka upp. Du hittar mer info om releasen här.
 
Som det ser ut nu, kommer jag inte kunna delta den här dagen, men jag hoppas att alla som kommer dit får det trevligt!
 
Ska bli spännande att äntligen få hålla antologin - som blir den fjärde jag medverkar i - i min hand.
Taggar: release, Över en regnbågsfika;