Jessica Berggren Turban

- Min lilla författarhörna

Nya noveller att läsa

Just nu finns det två nya noveller att läsa på hemsidan. Eller, i alla fall en ny novell och en fabel. :-) Dock är varken novellen eller fabeln särskilt nyskriven (novellen skrevs 2007 och är den äldsta av de båda). Jag har dessutom tidsinställt två kortare "sagor", som även de kommer att publiceras på hemsidan inom kort. Dessa två sagor har jag baserat på onlinespelet Setrak som jag spelade tidigare och "sagorna" har tidigare publicerats på min vardagsblogg. Jag funderar på att eventuellt göra något längre projekt av dem, men det får vänta tills mina andra skrivprojekt är klara. Just nu är jag bara glad över att ha uppdaterat hemsidan lite genom att kunna erbjuda "nya" texter att läsa.
 
På tal om att uppdatera hemsidan. Jag kommer inom kort försöka snygga till novell-sidan lite genom att byta ut länkarna till varje novell, mot "omslag" med länkar till respektive novell. Vad tror du om en sådan förändring?

Renovering

Du som har besökt hemsidan, har förmodligen märkt en del skillnader som ägde rum för ett tag sedan. Först och främst har headern bytts ut. Dock är den nya bilden inte min egen, utan jag hittade den här. Jag ska försöka fixa till en egen när det finns tid till det.
 
Den största förändringen har skett på novellsidan. Tidigare samlade jag novellerna (hittills två) på en och samma sida. Det har inneburit att man har fått scrolla sig upp och ned när man har velat läsa de olika novellerna. Nu har jag i alla fall hittat ett smidigare sätt.
 
Jag var ju inte så förtjust i att använda hemsidans bloggfunktion eftersom jag tyckte att det var jobbigt att hitta bland inläggen. Fast nu kommer bloggfunktionen till användning, eftersom jag numera använder den till novellerna. Det innebär att varje novell får "ett eget inlägg" och under fliken Noveller samlar jag länkarna till var och en av novellerna.
 
Har du några egna synpunkter på min hemsida?