Hur det gick i NaNoWriMo

NaNoWriMo pågår under november månad varje år och i november 2015 deltog jag med min roman som går under arbetsnamnet Besatt. När halva november hade gått, skrev jag här på bloggen att jag hade skrivit 3.791 st ord. Målet är 50.000 ord.
 
 
Jag hann aldrig skriva så pass många ord, men för mig gör det inget. Jag är bara glad över att jag deltog, för det fick mig att komma igång med romanskrivandet. Det är lätt hänt att skrivandet kommer lite i skymundan när jag jobbar åtta till fem varje vardag och på helgerna går tiden åt till sådant som jag inte hinner eller orkar med under vardagarna. Dock hann jag aldrig registrera hur många ord som jag faktiskt hann skriva under hela november. Det var lite synd, men efter att ha suttit och räknat igenom de ord jag hann skriva, har jag kommit fram till att totalt skrev jag 6.046 st ord.
 
Haha! Jo, jämfört med hur många ord som var målet, kan detta tyckas vara väldigt lite. Men som sagt är jag ändå nöjd eftersom jag kom igång att skriva. Nu ska jag bara skriva rent (eftersom jag skrev för hand) och sedan kommer jag fortsätta att skriva på romanen, parallellt med novellsamlingen. Jag har ju som mål att bli klar med båda under 2016, så vi får se om jag lyckas.
NaNoWriMo
Malin Hyving

Nanowrimo är ett så himla bra initiativ. Jag har tänkt många ggr att jag ska va med, men varje år så kommer jag på det när typ halva november har gått...

Svar: Åh, vad typiskt. :-( Men har du ingen kalenderfunktion i din telefon? För då skulle du alltid kunna lägga in en påminnelse där, så kommer du kanske ihåg att delta? :-D Jag håller med dig om att det är ett bra initiativ! Man blir sporrad att skriva. Jag kommer nog delta i år också. :-)
Jessica Berggren Turban