En liten uppdatering

Hej igen!
 
Som du nog har märkt, har det varit ganska tyst här på bloggen ett tag. Du som följer mig på Instagram/Facebook vet att det har varit lite mer liv och rörelse där. Anledningen till det är att det har varit enklare att snabbt lägga upp en uppdatering när man inte har så mycket tid till annat än att få vardagen att rulla på. Kika gärna in där om du är nyfiken på vad som hänt sedan senaste inlägget. Om det är så att du inte har Instagram och därför hellre vill ha uppdateringarna här i bloggen, får du hojta till bland kommentarerna, så försöker jag fixa det när tid finns.
 
Hur som helst. Det har inte blivit mycket skrivande för min del det senaste halvåret. Huvudprojektet är fortfarande "Joakims manus", men som det går att läsa på Instagram/min författarsida på Facebook har det utvecklat sig som så att jag kommer att göra om upplägget för det manuset - vilket innebär att stora delar återigen behöver skrivas om. Det kommer bli ett nytt råmanus när jag är färdig, känns det som...
 
 
Samtidigt har jag några andra manusidéer som ligger och ropar på mig. Bland annat manuset till "En sekreterares bekännelser" - den julkalender som jag lade upp på Wattpad julen 2020 och som fortfarande finns att läsa i sin helhet där. Jag har hela tiden haft tanken på att göra om den julkalendern till ett "riktigt" manus och nu pockar den idén på min uppmärksamhet allt mer. Fördelen med den idén, är att jag redan har grunden till berättelsen. 
 
Sedan finns det ytterligare en manusidé som är viktig för mig och som också har pockat mer och mer på min uppmärksamhet senaste tiden. 
 
Jag får se hur jag fördelar tiden mellan dessa manus. Det hade varit skönt att bli färdig med Joakims manus, med tanke på hur länge jag har jobbat med det, fast samtidigt är jag väldigt sugen på att skriva på de andra manusen...