Novelltävling på temat magi och teknik

Jag skulle vilja tipsa om en novelltävling som återfinns hos Catahyas Antologiråd. Reglerna är följande:
 
 
Jag gillar novelltävlingar därför att de ger mig utmaningar i form av att jag ska skriva noveller på ett givet tema och inom vissa ramar. I vanliga fall skriver jag noveller efter den inspiration jag får. Dock vet jag inte vad som är klurigast - att skriva noveller helt utan regler eller att skriva utifrån satta regler? När man inte har några regler kan man skriva om precis vad som helst och den får vara så kort eller lång som man själv önskar. Å andra sidan kan det vara svårare att komma på något att skriva om. Då man har regler är det oftast bestämt vad novellen ska handla om samt dess längd. Spontant känns noveller som ska skrivas efter regler som det klurigaste, fast det beror nog på situationen.
 
 
Just den här novellen blir extra klurig att skriva eftersom jag inte är helt invigd i den här genren. Orsaken är att jag helt enkelt har svårt för det övernaturliga i berättelser. För mig ska de gärna vara så realistiska som möjligt. När magi eller annat overkligt kikar fram brukar jag stöna samtidigt som en och annan grimas gör entré. Men jag håller på att försöka "vänja" mig vid den här typen av genre.
 
Eftersom jag inte brukar läsa den gär typen av berättelser, vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Dock tror jag att jag har kommit på en idé, men problemet är bara att den kommer bli ganska lik en annan novell som jag skrev i ett annat sammanhang. Å andra sidan spelar det kanske ingen roll? Jag ska hur som helst försöka att få den annorlunda, men själva ämnet blir snarlikt. Kanske kommer du få möjlighet att läsa den sen på min hemsida. :-)
Catahyas Antologiråd - magi - novelltävling - teknik