De nio mest gillade Instagram-inläggen under 2021

Jag vet att det inte har varit särskilt mycket aktivitet på den här bloggen det senaste halvåret, däremot har jag varit desto mer aktiv på Instagram. Lite i alla fall. Anledningen är bland annat att mitt mående har körts i botten på grund av olika privata anledningar, vilket har gjort att jag har fått prioritera. Under det kommande året ska jag försöka att vara mer aktiv även här på bloggen. Jag ska också försöka att "publicera ikapp" sådant som inte har dykt upp här, men som har synts på Instagram.
 
Vad vore inte nyårsafton utan den sedvanliga "Top nine" - De nio mest gillade inläggen på Instagram under året som varit. Här kommer de:
 
 
Sammanfattning:
 
Bild 1: Den 4 januari
Jag hade planerat att sätta igång med redigeringen av manuset med Joakim när januari började, men jag insåg att jag behövde ta tag i annat först.
 
Bild 2: Den 23 februari:
Jag lyckades komma på en titel till novellen som jag deltog med i uttagningen till mixologin "Bortom grinden".
 
Bild 3: Den 30 juli:
Jag dreglade över de vackra anteckningsböckerna hos Akademibokhandeln i Varberg tillsammans med min vän Hanan Sabah Ryberg.
 
Bild 4: Den 12 januari:
Tydligen lyckades jag göra min karaktär Joakim sur, så han vägrade prata med mig när jag faktiskt hade en stund över för manuset. Med andra ord blev det inte särskilt mycket skrivet...
 
Bild 5: Den 18 augusti:
Efter en ofrivillig semester från skrivandet på grund av mitt mående, satte jag mig äntligen ner en stund med manuset.
 
Bild 6: Den 13 april:
När dottern väl hade somnat en kväll, passade jag på att få till en redigeringsstund.
 
Bild 7: Den 2 september:
Jag gick i klinch med Joakim, trots att jag egentligen var för trött på grund av sömnbrist.
 
Bild 8: Den 1 mars:
När jag satt och redigerade Jakom-manuset upptäckte jag ett roligt stavfel.
 
Bild 9: Den 6 januari:
Jag berättade om ett manus som jag hade fått testläsa och blivit grymt imponerad av.
 
 
Tack allihop för det här året, trots att det har varit ett tämligen skitår för mig. Det har inte blivit skrivet särskilt mycket, vilket beror på att flera yttre omständigheter kom att tillsammans påverka mitt mående negativt. I början av sommaren kraschade jag ordentligt och efter det har jag försökt att samla ihop mig själv. Det har gått sådär, men förhoppningsvis kommer det att bli bättre under våren. Jag och min familj ska nämligen flytta till Huskvarna mot slutet av februari. Min man har veckopendlat sedan januari (först till Ulricehamn och sedan augusti till Jönköping). I mitten av november skrev vi på hyresavtal för en lägenhet i Huskvarna och i februari flyttar vi alltså dit. Så snart det inledande flyttkaoset har lugnat sig, hoppas jag att jag kommer kunna ägna skrivandet mer tid.
 
Jag önskar er allihop ett riktigt Gott Nytt År. 💖