Novellgenomgång på Kapitel1

Igår skrev jag ett inlägg på min vardagsblogg där jag nämnde skrivsidan Kapitel1.se. Jag blev då sugen på att ta mig en titt på sidan. Har inte varit särskilt aktiv där på cirka två år. Därför har jag varken läst några nya noveller eller lagt upp några egna. Fast så snart testläsarna har läst Alla dessa känslor (och det ska de få göra när jag har redigerat klart), kommer som sagt novellerna i samlingen att läggas upp på Kapitel1, en efter en.
 
Hur som helst, jag loggade in på Kapitel1 idag och kikade igenom de noveller som jag tidigare lagt upp på sidan. Det slutade med att jag tog bort alla utom tre stycken. Hur länge de får vara kvar får jag se. För att vara helt ärlig är jag inte särskilt nöjd med dem. Å andra sidan brukar jag inte vara särskilt nöjd med de noveller som jag skriver.
 
Dock fanns det en novell som väckte upp begravda känslor hos mig - Bara på låtsas. Jag hade nästan glömt bort den, men efter att ha läst den fick jag lust att göra något mer med den. Kanske omvandla den till en roman, eller bara förlänga den. Jag vet inte. Jag får se vilket jag gör. Men det får jag göra efter att romanprojektet Besatt är klart. Just nu vilar det projektet i väntan på att novellsamlingen ska bli klar. Och så måste jag ta mig tid och ha ork till att jobba med den. Men det kommer. Jag får ha tålamod. :-)