Nu är råmanuset färdigt!

Fastän jag hade svårt att tro att det skulle lyckas, blev jag färdig med råmanuset till romanen i lördags! 😁 Det kändes konstigt när jag insåg det. För att citera min vän Hanan: Det var en surrealistisk känsla. 
 
Under skrivandets gång har det känts som att jag aldrig skulle bli klar och jag har varit på väg att ge upp flera gånger (främst för att jag har känt att jag inte kan skriva och att det jag skriver inte är tillräckligt bra). Men nu har jag alltså kommit i mål. Detta firades med prinsessbakelse till mig och maken i lördags. Dottern fick Nick's sockerfria glass på söndagen - för naturligtvis skulle även hon få vara med och fira denna milstolpe i mitt skrivande.
 
 
 
Visst, manuset är alldeles för kort (= för få ord) och det är mycket som måste justeras, skrivas om och läggas till. Men nu har jag i alla fall ett skelett som jag kan jobba med. Min tanke är att jag nu ska ta paus från manuset under juli och sedan påbörja redigerandet i augusti. Under juli ska jag passa på att syssla med andra skrivprojekt. Exempelvis redigera ihop två noveller som jag sedan ska lägga upp på Wattpad. Håll utkik där om du är intresserad av den novellen.
 
Jag får se om jag kommer skicka manuset till förlag i framtiden. Det får jag ta ställning till senare. Först ska jag försöka göra manuset så bra som möjligt.