Inget NaNoWriMo i år

Nej, här inne har det inte varit särskilt mycket aktivitet och det ber jag om ursäkt för. Jag har några inlägg på gång, så förhoppningsvis kan jag få till ett nytt ganska snart.
 
Hur som helst, jag har suttit och funderat på NaNoWriMo i och med att november har närmat sig med stormsteg. Kan knappt tro att det är november redan imorgon! Jag deltog ju förra året, men dessvärre gick det inte särskilt bra för mig. Jag lyckades skriva lite, men det var långt ifrån vad jag hade hoppats på att kunna åstadkomma. Så när november tog slut förra året, hade jag tankar på att försöka få revansch i år.
 
 
 
På senaste tiden har det inte alls gått bra med skrivandet. Jag deltog i några tävlingar/uttagningar för ett tag sedan, men i ärlighetens namn har det inte blivit mer skrivande sedan dess. Det här med att hitta tid till det när det finns miljontals andra saker som jag vill göra samtidigt, är inte lätt. Just nu försöker jag hitta en balans och det är inte det lättaste. Därför väljer jag att avstå från NaNoWriMo det här året.
 
Men förhoppningsvis kan jag delta nästa år! Jag siktar i alla fall på det. :-)
NaNoWriMo