Nu ska här förhoppningsvis bli ordning och reda!

Jag vet att jag har sagt det flera gånger tidigare, men nu är det faktiskt dags för mig att verkligen ta tag i mitt liv. Under det senaste året har mitt liv legat lite på vänt. Men det är så det blir när man drabbas av en depression och trots att jag vid ett flertal tillfällen verkligen har försökt att göra något åt det, har det oftast runnit ut i sanden förr eller senare.
 
 
Men nu är det som sagt dags för ett nytt försök och den här gången känner jag hopp! Varför? Jo, om du har kikat på min vardagsblogg, känner du nog till att jag är lite av en list-missbrukare - jag älskar att göra listor! Jag har gjort en lista över böcker som jag ska läsa, jag brukar göra listor över saker att göra under mina lediga dagar ... Nu har jag alltså gjort en lista över mina skrivprojekt och vad jag behöver göra där.
 
Tanken är att jag ska ta mig tid att slutföra sakerna på listan. Lite varje gång. Helst ska jag göra uppgifterna i ordning, men den här gången tänker jag inte vara så hård på just den punkten. Så länge saker och ting blir gjorda så är jag nöjd. :-)
 
Första saken på listan är att jag ska redigera klart Att slukas av mörker och skicka tillbaka manuset till tryckeriet.
 
Klara ... Färdiga ... Gååå!!!