Jessica Berggren Turban

- Min lilla författarhörna

Ingen vinst i Hallands Nyheters novelltävling

I februari i år upptäckte jag en novelltävling som Hallands Nyheter anordnade som en del av satsningen "Hela Halland läser". Temat/ämnet var "Utanförskap" och eftersom jag själv (tyvärr) har upplevt en del av det under åren, kände jag att det här var en tävling för mig! Jag skrev därför ihop ett bidrag, skickade in och höll tummarna för att det skulle fungera.
 
 
 
 
I lördags, den 25 mars, publicerade Hallands Nyheter vem som hade vunnit. Jag var dessvärre inte en av vinnarna. Jag ska dock försöka läsa de bidrag som vann, eftersom jag tycker att ämnet är intressant.
 
Trots att min novell inte blev utvald, hänger jag inte läpp för det. Nix. Jag har hela tiden haft en tanke på att om den novellen inte vann tävlingen, skulle den få vara med i min andra novellsamling - en novellsamling som jag ska arbeta med aktivt när mina andra skrivprojekt är klara. I den novellsamlingen har jag nämligen tänkt samla noveller som behandlar själslig smärta. Jag har till och med ett namn på novellsamlingen, men tills vidare håller jag det namnet för mig själv.
Taggar: Hallands Nyheter, Hela Halland läser, novelltävling, vinnare i Hallands nyheters novelltävling;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: